Sunday, December 13, 2009

SALAM RINDU SEMUA..

Lama btl x update blog..bz sesangat..apa pun anim mmg enjoy life dekat maktab. Teringat zaman2 dolu-dolu (dulu) masa dkt U. Walaupun study x seteruk masa zaman U tapi asigment nyer byk giler..ish ish..otak dah makin beku.
Anim juga nak mintak maaf pada semua, ramai yg dh lama bank in tp brg tak sampai2..bukannyer apa brg dkt Kampar..tuannyer dkt Ipoh. Sepanjang pengajian ni aim cuma balik Sabtu- Ahad jer..so tak sempat nak pos barang. Jadi semua barang hanya akan dipos sekali seminggu.. sowi sgt2..Untuk makluman semua anim guna no HP baru 019-4101891.
InsyaAllah anim habis dlm seminggu lagi jd lepas tu blh update blog mcm biasa. Terima kasih pada semua yg masih sudi singgah blog anim.
Ok sampai jumpa lagi..daaa

No comments:

Post a Comment